game meisters​

- TEAMS THROUGH PLAY -

Teambuilding til firmaevent, familiefest eller lignende

​Styrk samarbejdet og få en sjov oplevelse

Vil du styrke samarbejdet i dit team eller din virksomhed ved hjælp af teambuilding? Søger du efter et sjovt alternativ til de gængse afdelings-, firma- eller julefrokostarrangementer, og mangler du ideer til dit event? Er du på jagt efter en underholdende udfordring til fødselsdagsfesten, sølvbrylluppet eller lignende? Så giv Game Meisters i Århus et skud!

Hvad er Game Meisters?

Game Meisters er et nyt og sjovt spilkoncept, hvor 4-50 deltagere dyster i grupper mod hinanden i et udvalg af mere end 100 underholdende mini-spil. Der er opgaver og øvelser inden for:

  • ​Logisk tænkning
  • ​Kreativitet
  • ​Sprog
  • ​Hukommelse
  • ​Tegning
  • Fysiske færdigheder​

Spillene er designet på en meget simpel måde, så ALLE på tværs af forudsætninger kan være med. For alle spil gælder det om at løse dem så hurtigt og så godt som muligt.

Spillene er grupperet i pakker, som består af ca. 8-12 forskellige spil, og et pakke tager mellem 45 minutter og 1,5 time at spille. Pakkerne kommer i forskellige versioner, så man kan vælge at spille samme type pakke flere gange – spillene er dog unikke i de forskellige versioner.​

Det siger andre

"Gamemeisters gav en sjov og sammenholdigt indskud til vores afdelingsseminar. Opgaverne var godt blandet mellem kreative, hurtigtænkende og samarbejds- opgaver.

Hvis du går og tænker over hvordan du kan få gang i dine kollegaer så kan jeg kan klart anbefale Gamemeisters som et godt firma arrangement."

- Nicklas, Bankdata

"Det er vildt, hvor meget konkurrence der kan gå i at tegne den bedste cowboy. Game Meisters minder om en børnefødselsdagsfest... for voksne - pissesjovt"

- Morten, tester

"Spillene kræver [næsten] ingen paratviden, og det gjorde, at alle var engageret og på hele vejen igennem."

- Helle, tester

Eksempler på spil til teambuilding

Pakkerne består af en række opgaver, hvor deltagerne vil blive udfordret i forhold til hurtig beslutningstagen, strategi og samarbejde. Det hold, der er bedst til at samarbejde, vinder.

Erfaringen viser, at det er sjovest ikke at kende til opgaverne på forhånd, som man kommer til at møde i Game Meisters. Følgende eksempler viser dermed kun i grove træk, hvordan et sæt, som typisk består af 8-10 spil, er bygget op:​

Spil 1: Deltagerne skal finde vejen gennem en række labyrinter, der vises på storskærmen

Spil 2: Med hjælp fra spisepinde skal forskellige objekter sorteres i skåle

Spil 3: Deltagerne skal danne et så langt som muligt ord ud fra et udvalg af bogstaver.

Spil 4: ....

Kontakt mig og hør mere om de forskellige aktiviteter

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring de forskellige lege, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om teambuilding med Game Meisters.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Game Meisters

CVR: 41445343

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 30 64 71 56

E-mail: info@gamemeisters.dk

Tidspunkt

Events kan afholdes på alle ugens dage (efter aftale)