FAQ​

HVOR AFHOLDES ARRANGEMENTERNE?​

Direkte hos jer: Vi kan afholde jeres arrangement direkte i jeres virksomhed/hjemme hos jer i Aarhus-området (transport betales separat). Dette forudsætter, at I har et møderum eller lignende med plads til alle deltagere, samt et TV, som alle deltagere kan se fra deres pladser. Fordelen ved dette er, at I fx kan holde arrangementet direkte efter arbejdstid og så bagefter fortsætte med dagens gøremål.

Restauranter, hoteller og lignende: Dette forudsætter, udover restaurantens accept, at I kan booke et afgrænset lokale, hvor andre gæster ikke bliver forstyrret.

ER DET FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE?

Spillene er designet, så de kan løses fra 12 år og op. Enkelte spil kan løses af børn.​

ER DET KUN PÅ DANSK?

I kan vælge at spille på dansk, engelsk eller tysk

HVOR MANGE DELTAGERE KAN VI VÆRE?​

Vi anbefaler mellem 6-20 deltagere, da erfaringen viser, at dette optimerer engagement, konkurrence og teamdynamikker. Det er dog også muligt at være så få som 4 deltagere og helt op til 50.​

HVAD KOSTER DET?

  • For 4 til 6 deltagere er prisen 1.500kr/time
  • ​For 7 til 12 deltagere er prisen 2.000kr/time
  • ​For 12 til 50 deltagere er prisen 2.500kr/time

HVOR LANG TID VARER DET?

Som udgangspunkt varer et sæt mellem 45 minutter og 1 1/2 time. Det afhænger af, hvor mange, I er og hvilken pakke, I ønsker. Vi aftaler nærmere ved bookingen og vi skræddersyer selvfølgelig også arrangementerne efter jeres behov, hvis I har særlige ønsker.​

JEG BRYDER MIG IKKE OM SPIL, DER KRÆVER PARATVIDEN. ER GAME MEISTERS NOGET FOR MIG?​

Yes! I Game Meisters er der kun få opgaver, der forudsætter paratviden. Vi ønsker, at Game Meisters skal være for alle og opgaverne kan derfor som udgangspunkt løses af alle deltagere uanset færdigheder - Vi skal have det sjovt! (Der vil selvfølgelig være forskelle imellem, hvor hurtigt og godt de forskellige deltagere klarer opgaverne)​

ER GAME MEISTERS OGSÅ SJOVT SENT PÅ AFTENEN?​

Erfaringen viser, at Game Meisters fungerer bedst, når det placeres i starten af et event/fest, hvor deltagerne er mest skarpe. Man kan sagtens have fået en enkelt genstand eller to, men da spillene kræver et vist niveau af koncentration, er det ikke hensigtsmæssigt, at spille Game Meisters i beruset tilstand.

HVORFOR HEDDER DET GAME MEISTERS?

Udviklerne bag spillet kommer fra USA og Tyskland, men har boet i Danmark i over 10 år. Konceptets navn reflekterer altså vores nationale identitet. Game (engelsk) Meisters (forengelsk tysk) oversættes løst til 'spillenes mestre', hvilket vinderholdet fremover må kalde sig!

Det siger andre

"Gamemeisters gav en sjov og sammenholdigt indskud til vores afdelingsseminar. Opgaverne var godt blandet mellem kreative, hurtigtænkende og samarbejds- opgaver.

Hvis du går og tænker over hvordan du kan få gang i dine kollegaer så kan jeg kan klart anbefale Gamemeisters som et godt firma arrangement."

- Nicklas, Bankdata

"Jeg brugte Gamemeisters til en afdelingsdag og det var rigtig sjovt. Axel var god til at spore sig ind på målgruppen og faciliterede god underholdning til vores team bestående af IT-folk fra flere lande. Det var let at booke aftalen og for mig som leder var det dejlig nemt, at kunne koncentrere mig om den faglige del af dagen, og så overlade styringen til Axel, da vi nåede til den uformelle del. Det betød, at jeg kunne læne mig tilbage og deltage i morskaben sammen med teamet. Tak for det."

- Inger Marie, Systematic 

"Vi hyrede Game Meisters til en polterabend og det levede bestemt op til forventningerne. Axel fra Game Meisters kom hjem til os med en masse sjove og skøre opgaver, som vi alle kunne deltage i. Han var især god til at tilpasse opgaverne til eventet, så vores opgaver havde eksempelvis allesammen noget med bryllupper at gøre.

Jeg kan varmt anbefale game meisters."

- Karina, privat arrangement

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Game Meisters

CVR: 41445343

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 30 64 71 56

E-mail: info@gamemeisters.dk

Tidspunkt

Events kan afholdes på alle ugens dage (efter aftale)