Om Game Meisters​

Konceptet bag Game Meisters opstod under forberedelsen til en julefrokost blandt nogle Crossfit-venner. En af kernefilosofierne i Crossfit er, at man skal træne med konstant varierende øvelser. I Game Meisters har vi udskiftet de fysiske styrke-, gymnastik- og cardioøvelser fra Crossfit med en række sjove minispil, der udfordrer deltagerne på forskellige kognitive og fysiske færdigheder.

Alle vores sæt, som kommer i flere versioner, består af en unik kombination af spil og I kommer derfor aldrig til at spille det samme spil flere gange, hvis I altså ikke vælger den samme version af et sæt igen.

Game Meisters holder til i Østjylland, så indtil videre vil det kun være muligt at spille vores spil i dette område af Danmark.​

Ansigtet bagved konceptet​

Jeg kommer oprindeligt fra Flensborg, men har boet i Danmark i +10 år. Min kæreste og jeg bor med vores to børn syd for Århus. Udtænkning af spil og sjove udfordringer har altid været en hobby for mig og adskillige fødselsdagsfester, afdelingsarrangementer mm. starter derfor med minispil, som jeg har forberedt?

Jeg glæder mig til at udfordre jer :)​

Det siger andre

"Gamemeisters gav en sjov og sammenholdigt indskud til vores afdelingsseminar. Opgaverne var godt blandet mellem kreative, hurtigtænkende og samarbejds- opgaver.

Hvis du går og tænker over hvordan du kan få gang i dine kollegaer så kan jeg kan klart anbefale Gamemeisters som et godt firma arrangement."

- Nicklas, Bankdata

"Jeg brugte Gamemeisters til en afdelingsdag og det var rigtig sjovt. Axel var god til at spore sig ind på målgruppen og faciliterede god underholdning til vores team bestående af IT-folk fra flere lande. Det var let at booke aftalen og for mig som leder var det dejlig nemt, at kunne koncentrere mig om den faglige del af dagen, og så overlade styringen til Axel, da vi nåede til den uformelle del. Det betød, at jeg kunne læne mig tilbage og deltage i morskaben sammen med teamet. Tak for det."

- Inger Marie, Systematic 

"Vi hyrede Game Meisters til en polterabend og det levede bestemt op til forventningerne. Axel fra Game Meisters kom hjem til os med en masse sjove og skøre opgaver, som vi alle kunne deltage i. Han var især god til at tilpasse opgaverne til eventet, så vores opgaver havde eksempelvis allesammen noget med bryllupper at gøre.

Jeg kan varmt anbefale game meisters."

- Karina, privat arrangement

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Game Meisters

CVR: 41445343

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 30 64 71 56

E-mail: info@gamemeisters.dk

Tidspunkt

Events kan afholdes på alle ugens dage (efter aftale)