Pakke/pakker​

Teambuilding

"Teambuilding" -pakkerne består af opgaver, hvor I udfordres på samarbejde, strategi og hurtige beslutninger. Holdet, der er bedst til at samarbejde, vinder!​

Eksempel 1; Der skal foldes papirfigurer og hver deltager må kun bruge en hånd

Eksempel 2; En deltager med bind for øjnene bygger en figur af Lego klodser. De resterende holdmedlemmer beskriver, hvordan figuren skal se ud.

Maksimal spas

Her skal I være gode til en blanding af fysiske, kreative og logik-opgaver - vi lover, det bliver sjovt (og at I kommer til at tegne)!

Eksempel 1; Deltagerne skal på skift tegne vejen igennem et labyrint

Eksempel 2; En deltager tegner et billede på en anden deltagers ryg, som så skal tegne det samme billede på papir​

Logik & forstand

Er I mere til spil, der kræver klogskab og skarpsind, så overvej en af disse pakker, hvor jeres logiske sans, hukommelse og sprog bliver udfordret.

Eksempel 1; Hidoku - et klassisk japansk logikspil

Eksempel 2; En morsekode skal oversættes til regulært sprog 

En blandet landhandel

Vil I helst udfordres i lidt af det hele og dyste om, hvem der har de mest varierede færdigheder? Så er et af disse sæt det bedste valg!

Eksempel 1; Deltagerne skal finde 1 ud af 50 billeder, der er ændret en anelse

Eksempel 2; Deltagerne skal tælle hvor mange bogstaver et ord består af uden at skrive ordet ned

Kreativitet & visuelt

Billeder og historier indtager en særlig position i disse spil. Der er flere tilgange til at løse opgaverne, men hvilken er den bedste?

Eksempel 1; Ud af 20 objekter er 5 fjernet. Deltagerne skal identificere disse

Eksempel 2; Deltagerne får 30 sekunder til at tegne en kendt historie (fx den lille havfrue). De andre hold skal gætte, hvilken historie der efterspørges.

Det siger andre

"Gamemeisters gav en sjov og sammenholdigt indskud til vores afdelingsseminar. Opgaverne var godt blandet mellem kreative, hurtigtænkende og samarbejds- opgaver.

Hvis du går og tænker over hvordan du kan få gang i dine kollegaer så kan jeg kan klart anbefale Gamemeisters som et godt firma arrangement."

- Nicklas, Bankdata

"Jeg brugte Gamemeisters til en afdelingsdag og det var rigtig sjovt. Axel var god til at spore sig ind på målgruppen og faciliterede god underholdning til vores team bestående af IT-folk fra flere lande. Det var let at booke aftalen og for mig som leder var det dejlig nemt, at kunne koncentrere mig om den faglige del af dagen, og så overlade styringen til Axel, da vi nåede til den uformelle del. Det betød, at jeg kunne læne mig tilbage og deltage i morskaben sammen med teamet. Tak for det."

- Inger Marie, Systematic 

"Vi hyrede Game Meisters til en polterabend og det levede bestemt op til forventningerne. Axel fra Game Meisters kom hjem til os med en masse sjove og skøre opgaver, som vi alle kunne deltage i. Han var især god til at tilpasse opgaverne til eventet, så vores opgaver havde eksempelvis allesammen noget med bryllupper at gøre.

Jeg kan varmt anbefale game meisters."

- Karina, privat arrangement

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Game Meisters

CVR: 41445343

Kontaktoplysninger

Telefon: (+45) 30 64 71 56

E-mail: info@gamemeisters.dk

Tidspunkt

Events kan afholdes på alle ugens dage (efter aftale)